tiistai 26. marraskuuta 2013

VIIKONLOPPU TAKANA

Heippa !

Perjantaina leiriydyttiinkin koululle, levitettiin patjat luokkiin, tilattiin pitsaa ja alettiin kunnolla raapiin musikaalia läpi alusta loppuun.
Perjantai-illan reenit veny tosi myöhään, lopeteltiin n. puoli 2 aikaan. Läpimeno saatiin kuitenkin illan aikana käytyä, vaikka olikin ongelmia mikkien kanssa. Bändi oli tietysti läpimenossa mukana ja saatiin selvästi tuntumaa, että miten homma käytännössä toimii ! Vielä osa repliikeistä on hukassa ja myös osa lauluista, mutta työ on edistynyt suuren harppauksen eteenpäin ! Lavasteet on kaikki saatu kuntoon, takaseinä tuli tällä viikolla maalausta vaille valmiiksi (kiitokset Ossi Niemiselle!). Vaatetus on myös hyvällä mallilla, kaikille löytyy jotain päälle pantavaa! Vielä tarvitaan kyläiläisille puuhailuun lavasteita, mutta niissäkään ei suurta etsimistä ole. Loppukohtauksen ryhmätanssi on myös opettelua vaille valmis, testostenorit saavatkin työstää askelia kotona !
    
    Väsymys näkyi seuraavana aamuna, jolloin alkoi uusi läpimeno. Lauantaina kaikki olivat selvästi turhautuneita ja homma tuntui junnaavan paikallaan. Seuraavat reenit on keskiviikkona, jolloin myös Kangasalan sanomista tullaan tekemään haastattelua. Torstaina onkin aika paljastaa pieni pala musikaalia 9- luokkalaisille, jotka tulevat lukioon tutustumaan.

Esitykset lähestyvät ja vielä on paljon tehtävää!
(Haastattelut mahdollisimman pian blogiin, kun muun hääräyksen keskellä ehtisi !)













P.S...
Musikaalia on jouduttu lyhentämään raa'asti, mikä aiheutti selvää sanaharkkaa ja tyytymättömyyttä.
Mutta uhrauduttava on, jotta kokonaisuus loistaisi. Hyviä kohtauksia jouduttiin poistamaan, mutta sellaista tämä teatterimaailma on !



Oona
(pahoittelut, kun kuvat eivät suurentuneet jostain syystä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti